tirsdag den 31. juli 2012

Morgenmadsarmbånd DIY

Du skal bruge:
* Cernit i forskellige farvver. Jeg brugte farverne: gul, grøn, brun, hvid og rød, men man kan blande sig frem til meget
* akrylmaling
*limlak
*evt kontaktlim
*en kæde
*øskner
*sådan nogle øskner med en lang stang på
*tuscher
*hobbykniv
*ovn - 130 grader i en halv time
* tænger
Croissant
Bland dig frem til den ultimative croissant farve, ved at blande brun og gul. Cernitten skal bare håndvarmes. Form et stykke som en lang trekant, og rul den som man nu ruller en croissant. Klip den lang øskn over, så den er knap så lang og stik den ned i.
Banan
Form en banan af gul cernit, og skær den over. Rids evt ridser i med en hobbykniv. Bananmidte og diverse er malet på til sidst efer bagning.
Cheerios
Form en klat hvid udover en blyants-ende. Blyanten kan godt tåle at komme i ovnen.
Nå den er blevet bagt, kan den evt skæres til med en kniv.
Cheerios'ene er lavet af mini hamaperler, som er klippet over á tre stykker pr. perle. Perlestykkerne er derefter blandet sammen med limlak og hældt/ smurt i skålen, hvor ønsken osse er kommet i.
Det kræver ret meget lim, at få den i, gerne noget superlim.
De blå streger er tegnet på med tusch efter bagning.
Vandmelon
Den er ikke så sindsygt svær at regne ud... De sorte prikker, og grønne strger er malet på til sidst:-)
Snegl/Wienerbrød
Rul en pølse af lysebrun, og en mindre af mørkebrun, og rul dem til en snegl. Rul en hvid pølse, og pres den på, som glasur

Kaffekop
På billedet er koppen dog hverken bagt eller tilblomstret.
Koppen laves ved at forme en klat hvid cernit udover en blyant, og rulle to små pølser. En til hank, og en til bund. Blyanten stilles i en kaffekop el. lign når den skal bages. Efter bagning malede jeg koppen helt hvid, og brun ideni, og derefter tegnede jeg blomster på med tusch.
Æg og Bacon
Først formes en klat hvid, og derefter en klat gul. Bacon farven blandede jeg mig frem til, af rød og brun, og så pink striber af hvid og rød. Et rektangulært rødbrunt stykke formes, og to pink striber lægges på. Krøl derfter baconen på den der rigtige måde. Ønsken er sat bagpå ægget med et ekstra stykke cernit, fordi ægget er så tyndt.
Bagning
i 30 minutter ved 130 grader, men kig bagpå pakken, da hærdningsinstruktioner nok varierer efter produktet...
Efter bagning
Har jeg dekoreret vedhængene, og derefter lakeret dem med limlak.
Til sidst er der kun, at sætte vedhængene fast på kæden, hvilket nemt klares, med nogle tænger, og sådan.

4 kommentarer: