fredag den 30. marts 2012

Træstamme-dysten

In the name of ... Og så døde den. Vi har i hvertfald været ude at købe træstammer, og bedømt dem, for nogle må jo gøre det. Først gik vi efter kakaosnitter, men om nogen bagere har dem??? Neeeej..
Så det blev træstammer. Her er de bedømte.
1.
Pilgårdsbageren.
Location: Nørresundby Torv. 13 kr. Vægt: 50g  Kilopris: 260kr.

Udseende: Det første der faldt os ind, var at kagen så meeeget tør, og sjusket ud. Der var sparet på marcipanen, ( der var ikkke noget under) og den "knækkede" nemt. Det var tilgengæld den eneste der slap papiret uden videre kraftanstrengelser. Ydermere kunne ikke rigtig finde linket mellem træstamme og træ-træstamme her. Men klassisk var den. 2 point..
Konsistens: Rigtig god. "Let" og lækker i det. Tænderne skulle arbejde. ( hvis man kan sige det om romkuglemasse). 5 point, og testens vinder, i den kategori.
Smag: Smager meget af kakao, og abrikosmarmelade. God marcipan. Overraksende god i forhold til udseendet. 4 point.
Samlet: 11 point.
2.
Fjordbageriet
 Location:Nørresundby ved sønderport. 12 kr. Vægt: 100 g. Kilopris: 120 kr.

Udseende: Siderne er grimme. Plus for kreativiteten, og at det faktisk næsten (næsten) kunne minde om en træstamme. Eller i hvert fald træ. Eller noget brunt.Desuden kan man skimte noget tekstur i chokoladen, som giver et profesinelt look (nej vel?) 4 point.
Konsistens: Ikke rar. Slet ikke. Smager for meget af babymad, og klistrer. Fedtet, klumpagtigt, frossen. Hænger fast på papiret.1 point.
Smag: Smager ikke rigtig af noget. Hvis man anstrenger sine smagsløg vil man kunne smager romkugle. Standard. 2,5 pont.
Samlet: 7,5 point.
3. TESTENS VINDER!!!
Faunøbageren
Location: Nørresundby
15kr. Vægt: 125g Kilopris: 120kr.

Udseende: Meeeget klassisk træstamme. Testens pæneste. Dog kedeligt udseende, og igen, hvor er træ-looket? Men delikat udseende. 4,5point.
Konsistens: Hænger lidt fast på papiret. i top. Som den skal være, men dog indeholder den mystiske stykker af et eller andet. 3,75 point.
Smag: Lækker, som den skal være. Rom/kakao/chokolade smag. Smager dog lidt af smør. På en sjov måde. Chokoladen er god, og marcipanen er god. 4 point.
Samlet: 12,25point.

4 kommentarer:

  1. Niiiiiice ide og super hyggeligt blogindlæg!!

    SvarSlet
  2. Det lavede du da meget godt:)
    Jeg har anbefalet Faunø-træstammen til alle der gad lytte.
    Dvs. min mor, mormor og morfar...

    SvarSlet
  3. Heheh.. TaK! Nu glemte jeg igen at sende jer billederne.. Undskyld!

    SvarSlet